2prensesannesiiii döngümün 17. günü ilişki 18. günü kanamam oldu 19 . gündeyim hala kanamam yoğun ovülayon testim koyu çıktı
eylus 2prensesannesiiii Doktora gittiniz mi neden oluyormuş bende tam şuan böyleyim döngünün 15 günü lekelenmem başladı 5 .gün hala var az ama gelıyor bazen kahverengi bazen kırmızı
Sinerjik Koyu olmasi için ikisininde en az ayni koyulukta olmasi gerekiyor, yani ben öyle biliyorum 🥲
2prensesannesiiii Sinerjik tabi şuan tam pik değil ama ayın 14 ü başladım bu kadar koyuluk görmedim şimdiye kadar
2prensesannesiiii Cimcime30 ilişkinin ertesi günü kanama oldu onu anlamadım daha döngümün 18. günüydü bugün 19
2prensesannesiiii eylus şuan rahimde enfeksiyon çıktı yoğun onun tedavisiyle uğraşıyorum balım dr düşünme gebeliği bu süre zarfında dedi
eylus 2prensesannesiiii aa öyle mi peki enfeksiyonun belirtileri var mıydı Bende 2 3 hafta öncesinde mantar olmustum ama geçti diye düşünüyordum ondan mı acaba
anneyim01 2prensesannesiiii Rahimde enfeksiyon ödem diyorlar sıvı birikimi demi glm bi tanıdıgım da da aynı Durumdan muzdarip Allah gecirsin tezvakitde 🤲🏻
2prensesannesiiii eylus eylus mantar inatçı olabiliyor ya galiba benim mantar enfeksiyonu başta ilişki sonrası afedersin eşime beyaz parçalar bulaşıyordu prezervatif korunma yöntemimiz sonra kasık ağrısı oluyordu ben yumurtlamadır diye düşünüyordum ama enfeksiyonmuş dün enfeksiyon var diye ayaklarıma vurdu sızladı durdu
2prensesannesiiii anneyim01 bilmiyorum balım smear testinde yoğun enfeksiyon çıkmıştı dr bayram sonrası gel tekrarlayalım geçmezse iğne verecem dedi inşallah geçmiştir 🙏🏻
anneyim01 2prensesannesiiii inş Allah güzelim Allah birdaha yaşatmamak kaydıyla senden silnsin gitsin 😘🤲🏻🌸inş
Esma006 2prensesannesiiii söktürücü ve gebelik oluşur ise tutunmayı sağlıyor söktürücü niyetine mi içtin