dchdch emosland aynı durumdayım Zofer kullanıyorum ayrıca gün içinde zencefilli su tüketiyorum biraz olsun rahatlatıyor onun dışında sürekli öğürme ve kusma 😢
emosland happyomer kilo verdiğimi düşünmüyorum göbeğim aynı duruyor 😀ben bide 75-76 bandında hamile kaldığımı öğrendim tek korkum doğumdan sonra kiloları verir miyim😒
happyomer emosland verirsin verirsin emzirme döneminde krizler geliyor gidiyor yeme krizleri falan ama o anları sağlıklı yiyeceklerle kapatırsan hiçbirşey olmaz
Melodimm emosland 12 haftada azaldı.Günde sadece 1 dilim ekmeğin yarısını yerdim yemekde yiyemezdim öyle yani mahv olmuştum.Hemen geçer insAllah.
emosland Melodimm ayy inşallah canım benim..Ben peynir ekmek yiyorum her öğünde kusmamı önlüyor..tabii bulantı oluyor hep
emosland yagmuryig ayy Allah yardımcın olsun kuzum seninde💖ben sadece peynir ekmek yiyorum kusmamı durdurdu ha mide yine aynı bulanıyor ama ona razı oldum artık
merve588 emosland 31+2 den selam ve halen kusuyorum doguma kadar da gider bu ilk gebelikdede ayniydim gene ayniyim 🥲
mykanat oğluma hamileyken çok bulantım oluyorsu doğuma kadar prilam kullandım inşşah bunda olmaz şu an beş haftalığız çok az inşşahta böyle devam eder çünkü ilkinde zayıflamıştım iyice yiyemiyordum