Duygukorkmaz Merhaba kızlar ben evlendiğimdem beri hatta öncesinde de temizliğimi hem tüy dökücü veya jiletle yaptım zaman yaklaştıkca kendimde stres yaratmaya başladım ağda yapmak istiyorum korkuyorum jilet de hemen çıkıyor zaten göbekten artık göremiyorum ağda yaptırıcam diyorum ama hani uyuşturmak için kullana biliceğim bir krem var mı kendimi kasmaktan korkuyorum bu arada 27+5günlük oldum
Hasreterel Duygukorkmaz canım uyusturmak ıcın kulanabılceyın bısey yok genıtal bolge ıcın ama daha vaktın var sımdıden yapsan alısırsın hem okadar acıtmıyoda ınankı bende hıc yaptırmamıstım agdayı hamılelıyımde alıstım yaptırmaya cok rahatladım gobekten onumu goremez haldeyım bende 37+3haftalıgım
kocisininprensesi Duygukorkmaz bende hayatımda ilk defa ağda yaptırdım hayatımda normalde epilatör kullanırdım. 30. Haftamda yaptırdım artık göremediğim için korka korka gittim ama inanır mısın komple vücut 16 dakika tuttu. Vallahi nasıl bitti anlamadım bile. Ki ben epilatörle bile işlence çekerdim resmen 2 saat bi buz bi makina falan ☺️
Kezya Duygukorkmaz ben yaklaşık 10 seneyi aşkın gidiyorum lazeri de denedim ama ağda nın üstüne hiç birşey geçemedi. Gidiyorum yatıyorum ablamın sihirli ellerine yani uzzun zamandır tanıştığımız için iç içe olduk artık tüm vücut 15/20 dakikya bitiypr ve kaymak gibi oluyorsun 3/4 hafta rahatsın. Bence iyi düşün iyi olsun kasılmaktanda bişey olmaz korkma bence
Elikkk Var uyuşturucu kremler korkmayın ilk 2-3ay ağrıyor sonra tüyler inceliyor hemde alışıyorsun daha rahat oluyor doğum yapıcaz biz agdadan korkulurmu 🤭
Duygukorkmaz kocisininprensesi ay valla sizin böyle dediğinizi gördükçe rahatlıyorum ne yapıcam ne edicem bu hafta sonu kesin gidicem artık baş edemiyorum çünkü teşekkür ederim
kocisininprensesi Duygukorkmaz güvendiğin bir kuaföre git. Ve kendini hiç sıkma müzik aç, derin nefes al, kendini çekme ve sıkma. Emin ol en fazla 20 dakika sürer. Hep kendine biticek az kaldı burdan çıkınca acısı aklıma gelmiycek de ☺️
Denisss Duygukorkmaz kesinlikle naz cekecek biri olmamali siz taniyorum nazimi ceker diceksiniz o kiyamicak sonra uzayacakta uzayacak en iyisi kuaforler temiz biyere git muhabbet etmeye bak 10 dkkada bitiyor 😊