nilruhu bebee1 işteyim şuan. Eve gidince tekrar test yapıcam bendeee bakalım yine net çıkacak mı ona göre bende kendimi pazartesi için hazırlayacağım🥹🥹🥹
bebee1 @nilruhu ya oluuuur inşallah senin pozitif haberini de alalımmm sağlıklı bir şekilde ilerlesin de 🥹❤️❤️
bebee1 Deletedmom_878 @Deletedmom_878 canım benim🥹❤️ inşallah en kısa zamanda senin de guzel haberlerini alırız❤️❤️
Fatmaaaa41 nilruhu ben yumurtlamadan sonra 10. Gün yaptım bu awox testi hiçbir şey çıkmadı erken mi yaptım adetime 3 gün var
bebee1 Fatmaaaa41 @Fatmaaaa41 benim de üc gün var kişiden kişiye değişiyor sanırm adete bi gün kala negatif olup geciktiginde pozitife dönenleri de gördük burda
nilruhu Fatmaaaa41 erken olabilir. Benim 14. Gün net şekilde çıktı. En azından 2 gün daha bekleyip tekrar test yapın. 12 14e kadar bazen çıkmayabiliyor.
nilruhu Fatmaaaa41 be dpo9dan beri çok silik görüyordum. Ama 10 11de artık hala çok silik olunca yalancı veriyor diye düşündüm. Taki 13e kadar. Benim dpo13ten sonra belirginleşmeye başladı. O yüzden dpo 14e kadar bekleyin derim.
hilalaselll4 bebee1 ayy canımm senin adına çok sevindim 🥹 hatırlıyorum seni ben de post açmıştım regle 9 gün kala diye ilk yorum senden gelmişti 🥰sen de çok istiyordun inşallah sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
kft bebee1 valla çizgi hafif görünüyo belki çok çok yenidir bekle adetin 7 gün geçerse tekrar erken gebelik testini yaparsın baktın net değil çizgi 10 gün sonra kan ver
rumeyyurmom bebee1 olsun olsun hiç sorun etme ben 4.17 ile öğrendim sonra 17 oldu şuan sağlıklı ilerliyor çok şükür 5 Mart’ta kalp atışını duyacağız inşallah 😍🥰🧿🌸🤍
dileek_d Hanımlar pozitif mi benim? Sabah yaptım ilk idrarla. Sente marka gebelik testle. 2 gün var reglime daha