jalepone Dün akşamdan beri bebeğim normal de kıpır kıpırdır hareketinde azalma var çok az hareket ediyor belli belirsiz korkuyorum . Yaşan doktora giden var mı
betulmommy jalepone bebeklerin günü gününü tutmuyor ben bunu anladım. 36 haftalık oldum 2 gün önce zorla hareket ettirdim resmen tatlıydı kahveydi, dünde yerinde durmadı. Takip edin ama korkulacak birşey yoktur🫠
cylnboran04 jalepone ben yaşadım doktor hareket hıssetmesen sertlık var mı dırek acıle başvur dedı kızdı bana
zeyneplii Aynı seyı yazmak ıcın gırdım. Neyse kı yanlız değilmişim .. bizde 33+4 üz sankı bugün hareketlerı az gıbı . Stres oldum uyandığımdan beri..
jalepone zeyneplii be normal de gece uyurken felan uyanırım hissederim ama bu gün hiç hissetmedim belli belirsiz bir şey var hareket mi ondan bile emin değilim
ozgeoktay zeyneplii aynen bende bu durumdayım 33 hafta sonlarına doğru azaldı bende öyle hıssedıyorum
jalepone betulmommy sabahtan beri tatlı yiyorum gerçekten şekerim çıkacak normalde kahvaltı ederim onda bile hareket eder ama etmiyor sanki hiç
jalepone Maya07 uygulama inadına yapar ki sabah yazmış ki işte bu dönemler hassas bebeğin hareketi az ise kordon dolonmask oalabşlir felan yazmız
nur_erva Hareketi azsa doktoruna git canım direk aynı şeyi yaşadım kordon dolanması yüznden 35 haftalık doğdu kızım
jalepone nur_erva peki Allah korusun öyle bir şey olunca direk işleme mi alıyorlar nasıl oluyor . Alttan muayene mi yapıyorlar
cylnboran04 jalepone Benım bebek hareket etmıyordu Bıde karnım tas gıbıydı ertesi gün doktoruma Gıttım böyle durumlarda dırek acıle git dedı
Maya07 jalepone yok bee tabiki hiç hareket yoksa takip edip doktora gitmende fayda var ama boş odada sakince odaklandığında az da olsa hareketi hissedersin
nur_erva jalepone herkes de aynı şey olucak diye bir söz konusu olamaz ama ben dikkat edin böyle şeyleri ertelemeyin diye söylüyorum ❤️ herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun inşallah