eslem2121 Deleted33000 bnm şu klavye çok saçma şeyler yazıp yada bir kelimeyi atlıyor telefonumun değişim vaktı gelnmş 😂
Deleted33000 eslem2121 evet kız benimde klavye değişik çoğu şeyi çeviriyor kendince sende değiştir gitsin
Mrh16 kurkmantosuzmadonna abiye takım ne olursa modaselvimden alıyorum hiç tereddüt etmeden alabilirsin canım çok güzel geliyo bı sıkıntı olursada kış aşure içinde değisim.iade sağlıyorlar mağdur olmazsın yani
senaninannesi_ eslem2121 pazariumdan alıyprım hep uygun ve çok kaliteli benim siyah bol bi pantolonum vardı evde siyah bi gönlek tünik gibi bişi aldım hamilelik göbeği poposu derken örtsün rahat olayım diye elbisede etekte rahat olamıyorum 😂
senaninannesi_ hd_d ayy pazariumdan yapıyorum bende alışverişi hem piyasanın çok çok altında fiyatları hem çok kaliteliler
hd_d senaninannesi_ Evettt evettt bendeeee ve çokk kaliteli demii alipta pisman olduğum hic bir urun olmadi
senaninannesi_ hd_d benimde öyle bütün aileme alıştırdım her tarz var yani ve piyasanın nerdeyse yarı fiyatı