beautiful_ myangelson eşim de ona yok dedi zaten saçma sapan hareketleri yine sinirlerimi iyice bozdu
Deleted33000 beautiful_ benim bildiğim iptal edilmeyince 15 gün içersinde aynı bölüme gidemiyorsun kuzum ondan dedim
merylii_ beautiful_ aşkım şu kocanın adını adresini versene gidip dövecem sana düzgün davranmayı hem kendi öğrensin hemde anasına bacısına öğretsin. Kafasını biraz asfalta sürtünce aklı başına gelir diye düşünüyorum 🤨
annekiz6141 Çok üzüldüm her evlılıkte olur kavga vs ama senı doktora goturmemesı o kadar saçma kı 🤦♀️ Delı oluyorum şöyle cahıl ınsanlara 😡
beautiful_ annekiz6141 sinir krizi geçiriyorum şuan yataktan çıkmadım kaynanamın evine gitmem gerekiyordu gitmedim yatakta kaldım öyle
deletedmom43191 beautiful_ bende artık sinir krizi geciriyorum bu kadar iskence cekmene gönül vicdan dayanmıyo rabbimden bulsunlar gebe kadına bu kadar seyler yapilmamali 😡😡 hic mi ALLAH korkuları yok ya
eslem2121 beautiful_ kıyamam sana aşk ya üzme kendini 🥺peki bi akraba yokmu bebişi bıraksan tekngitsen
beautiful_ eslem2121 kaynanamla yaşıyorum zaten akşamları kendi evime gidiyordum bugün onu da yapmadım kendi evimden çıkmadım oğlum da durmaz zaten söz konusu oğlumun durmaması da değil