kurkmantosuzmadonna Deleted33000 yalnız değilsin. Ben tabağı önüne koyduğum ters çevirip aşağı atıyor içindekileri de. 🤦🏻♀️
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna aaaa yapar valla bacım o korkudan tabağı ona yaklastirmiyorum değilse tabakta ne varsa mıncıklıyor 😂😂😂😂
Deleted33000 aybalasmom zor gibi bacım ya korkuyorum ben hasta olsam çocuklarım perişan olacak ve onlarla ilgilenecek kimse yok😂😂rabbim affetsin
momyimm Deleted33000 kaç aylık bebeğiniz , ya benimde öyle oldu ama tutuyorum ek gıda falan yedirmeye çalışıyorum sütüm de az olunca mecbur yiyor , 10 aylık ): , şu an regl dönemindeyim ama diğer hepsini tuttum
Deleted33000 momyimm benim oğlum da 7,5 aylık bacım bı denemek istiyorum ama olmayacak gibi o da benimde reglim bugün bitti 😂😂
Deleted33000 saziment he valla kız yemeyen çocuk yoruyor cidden benim ilk oğlum da böyle eşim olacak şahıs ta böyle zaten herşeyin başı o da neyse bak yine gıcık oldum adama😂😂😂
Deleted33000 aybalasmom öyle yaparım bacım ölmez sağ kalırsam seneye kışı pazartesi Perşembe oruçlu geçiririm diyorum
yorgunannis Deleted33000 valla bacım bebeğim 2 buçuk aylık ben tutuyorum zaten sütüm az mama ile destekliyorum çok şükür emiyor ama sonra kazasını tutamıyor insan o yüzden tutsam da tutmasam da aynı olacaktı benim için tutuyorum bide senin bebe artık büyük sütün etkilenmez ki
Deleted33000 yorgunannis benim oğlan mama içmiyor içse bende hiç korkmazdim aşkım hele bu ara iyice memeye düşkün oldu hicbisey yemiyor
Deleted33000 eslem2121 ay hadi geçmiş olsun ozaman canım darısı başımıza diyeyim bu ataklar mahvetti bizi