Eminetolga5559 Kızlar pazartesi gününden itibaren kahverengi küçük küçük lekelenmeler vardı çarşamba günü öğleden sonra pembe kırmızı oldu bildiğin adet kani gibiydi akşamına doğru koyulaştı siyahımsı bir şey oldu öyle sürekli gelmiyor bu sabah da yine vardı aynı şekilde kahverengise siyahımızı yine böyle ama kırmızı aktif kan değildi bugün de aynı şekilde böyle siyahımsı böyle bir şeydi sonra acile gittim kese etrafında kanamalar var çift yumurta hamilesiyim yani ikiz gebeliyim ve her iki kesenin etrafında var 5 + 5 haftadayız yol sac var ama henüz kalp atışını duymadık aynı zamanda dün ultrasondan önce kan değerim 43.150 ydi ama bu kes etrafındaki kan beni çok korkutuyor ben yurt dışında yaşıyorum bana progestán iğne falan vermediler sadece fitil kullanıyorum progEstán eve geldiğimden beri yatıyorum asla kalkmıyorum yatmakla da asla zaman geçmiyor aynı durumu yaşayan oldu mu gebeliğin sağlıklı ilerleyen oldu mu bir tek lavaboya kalkıyorum onun dışında hep yatıyorum
Gozdeeeeeee Merhaba Eminetolga5559 merhaba rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yatıp dinlenmekten başka bir yol yok iğnesini siz hekim arkadaşlara söyleseniz daha çabuk toparlanabilirsiniz belki , benim oğlum dünyada 2 buçuk yaşında iken kızıma hamile olduğumu öğrendim o kadar hareketli ki oğlum enerjisini atamıyordu ne yaparsa ve benimde kanamam erkenden başladı 3 ay sürdü her gün iğne ve ilacını kullandım ve dinlenmemin imkanı yoktu kızım şu anda bugün 3 aylık oldu aslında dinlenme ile de alakası yok diyeceksiniz bu söylediklerinden sonra ama ben mecburdum eğer mecburiyetiniz yok ise bebeklerinizin sağlığı için elinizden ne kadar Dinlenmek geliyorsa yapın ağır şeylerden kaçının kesinlikle ilişki durumu olmasın eşiniz ile ilacınızı kullandıkça geçecektir rabbim şifa versin inşalah
julietcim bana da aynısı söylendi üstelik progesteron da şart değil dedi, ben de o yüzden almadım, sadece dinleniyorum. kese etrafı kanama mevzusunun birçok gebelikte yaşandığını söylediler, gönlünüzü ferah tutmaya çalışın, inşallah sağlıkla gelir bebişler.