buse76 Kızlar dün kontrolüm vardı herşey normaldi 21+4 üm eve gelince fotoğrafı incelerken gördüm sizce olsa doktor demez miydi detaylıya iki hafta sonra gideceğim
gzmnrhal buse76 Doktor tabiki söylerdi özellikle uyarirdi üzerine düsulsün diye kendini üzme skntiya sokma bence
momyflow buse76 içini ferah tut çünkü bugün detaylı usgde kızımın dudağı da böyle çıkmış dalgalanmalardan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum öyle bi şey olsa dr illaki söylerdi
ikiprensesannesi___ buse76 içini ferah tut Allâh korusun öyle bişey olsa doktor söylerdi Rabbim sağlıkla evlâdına kavuşmayı nasip etsin inşallah🥰
buse76 momyflow gerçekten mi Allah razı olsun içim rahatlıyor kimisi de suyun içinde olduğu için böyle çıkmış felan diyor
momyflow buse76 evet o da olabilir bende kendi fotomuzu görünce bi şüphelendim valla ama sonra dedim ki detaylı ultrasonda baktı doktor inceledi baya öyle bişey olsa söylerdi normal yani bence
ikincicocukmeselesi buse76 bunlar çizim oluyor bebeği direkt çekemiyor ultrason bence bişeyi yok pozitif düşünün