smgcbk Kızlar yaşayan var mı nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum tam vajen de değil bacak ile vajen ağrısı. Sol kısımda sağda yok. Aşırı bir ağrı ve baskı var. Yürürken dönerken oturup kalkarken aşırı zorluyor beni. Normal bi durum mu anlamadım ilk çocuğumda hiç yaşamadım. Hareketlerimi acayip kısıtladı daha doğuma var ama bu ağrı yüzünden çok ağırlaştım hareket etmekte zorlanıyorum.
Denizj smgcbk tam noktayı kestiremedim. Benimde perine bölgem sürekli karıncalanıyordu. Bölge damarlanıyormuş,varis gibi bi nevi doğuma hazırlık öyle demişti doktorum. Bir süre sonra geçti. Kontrolde söyleyin dr a hayatı kısıtlayacak kadar bi ağrı yapar mı bilemedim
eminemirr smgcbk ben 22+5im yoğun şekilde yaşıyorum özellikle ayakta fazla durduğumda çok iş yaptığımda oluyor dün doktora söyledim dayanılmaz hale geliyor dedim karnın büyüyor o yüzden dedi ilk hamileliğimde son aylarda olmuştu bunda çok erken başladı
annebebekelo smgcbk aynı ağrıyı tek taraflı 20’lerin ortalarında yaşadım. Hatta topallamaya başlamıştım, sol bacağımı kaldıramıyordum 🥺 Doktorum magnezyumu günde 2ye çıkardı uzun süre günde 2 kullandım, tamamen geçti diyebilirim çok arada tetikleniyor sadece.
Limonlusodasever smgcbk aynı haftadayız canım ve aynı ağrıyı yaşıyorum o yüzden seni anlıyorum. Doktora ne desem magnezyum eksikliği diyor kesin bunu söylesem buna da aynı şeyi dicek.Vajen kısımdaki kemiğim bile ağrıyor.
smgcbk annebebekelo aynen topallıyorum bazen 🥺 benimki de magnezyum kaynaklı mı acaba kullanmıyorum ama multivitamin kullanıyorum içinde hepsi var yeterli gelmiyordur belki. Benim de tek taraflı sol.
smgcbk Limonlusodasever evet benim de 🥺 ilk oğlumu normal doğurmuştum dedim ki bugün eşime ben bu ağrıyla çatala bile çıkamam. Yataktan falan bile zor kalkıyorum. Çok ilginç valla inşallah geçer ağrılarımız 🌸
Meltem3461 Bende 26. Haftada aynı yerde hissediyorum acıyı. Hareket ederken sağa sola dönerken vs hissettiriyor. Korkmuştum ama burada yazılanları görünce normal demekki böyle olması.
Meltem3461 smgcbk bilmiyorum canım internette baktım ama pelvik kısımda olabiliyor yazmışlar haftaya doktora gidicem sorcam bakalım neden olduğunu
Aslanaslan smgcbk ay benimde aynı yerde ağrı benimde ikinci gebeligim ilk gebelikte böyle birşey hatırlamıyorum bile son kontrolumde doktoruma soyledim kafası çok yogundu ona cevap verememişti korktum kendimce bebek erken gelebilir düşüncesine kapıldım
smgcbk Aslanaslan kötü düşünmeyelim yine de inşallah öyle bişeye sebebiyet vermez 🥹 ama gerçekten can sıkıcı bi ağrı karın artık büyüdü zaten hareketler kısıtlanıyo ama bu ağrı bana ayakkabımı bile giydirmiyo yatırmıyo döndürmüyo resmen.
sehertanyeri smgcbk bayram diye koltukları sildim o zamandan beri aynı tarif ettiğiniz şekilde ağrım var kalkarken dönerken yürürken hayatım kısıtlandı gerçekten sol tarafıma yatıp dinlenince ağrının hafiflediğini düşünüyorum ekstra magnezyum kullanmaya başladım şükür 2 gündür iyiyim