denizhelensarpberat Gece acıkmaları mide ekşimesi bir arada olunca ne yiyorsun arkadaşlar valla artık şaşırdım kaldım gündüz yine bi çare bulunuyor gece uykulu sekılde yemin ederim ki uyanıp ne yiycem diye bakınıp duruyorum
gzmnrhal denizhelensarpberat Gece baharat ve yağ dokunuyor ama soslu makarna falan cekiyo canim bu gece vakitlerinde yiyorum sonra soda aliyorum elime yudum yudum yavas yavas iciyorum kesinlikle uzanmiyorum 30 dk sonra midem yanmadan gecmis oluyor 😁 aç duramiyorum şuanda açım ne yapsam diye düsünuyordum 😁
bilgis denizhelensarpberat krem peynir ve kaşar peyniri ya da sakatlık ekmek arası mükemmel bir tarif🥰
tembelkiz denizhelensarpberat kahvaltılık tarzı atıştırdığında da rahatsız ediyor mu? Gece yamadan kendine ayarla seni rahatsız etmeyen yiyecekleri
tembelkiz sumayyah çok rahatsız ediyorsa seni bir parol iç canım. Birde yeteri kadar su içiyormusun ? Susuzlukta yapabilir
tembelkiz orhismommmmmm ye aşko ye doğurunca yeme ama doğurduktan sonra alınan kilolar ahretliğin oluyor 😂😂😂
tugce4545 denizhelensarpberat bende 1 saat önce yedim ekmek arası domates salatalık peynir şuan midem yanıyor ekşiyor Ve aşırı susuyorum buz gibi su icesim var 😅
dilekmom6 denizhelensarpberat ben de acıkıyorum çok geç uyuyorum yiyorum. Demin peynir, domates ve biberden zeytinyağlı bir tabak yaptım tam buğday ekmeği ile yedim 😅
canannurr denizhelensarpberat ay bende geceleri çok acıkıyorum hiç hafif şeyler de yemiyorum yani az önce döner yedim sadece şişkinlik gibi bir şey oluyor yanma falan olmadı Allahtan. Bakalım ilerki zamanlarda nasıl olacak 34+5 im