minnakanne12_ Kızlar bugün doktora gittim biraz suyun fazla dedi ne demek haftaya yeniden kontrole gideceğim
busracim42 minnakanne12_ benimde fazla çıkıyo şeker yüklemesi yaptır gebelik şekerim yoksa bişey olmaz dedi doktor
bartulies minnakanne12_ 2 dir suyun fazla diyorlar genelde %80 gebelik şekeri sebep oluyormuş diğer seçenekler sebepsiz su fazlalığı yada bebekte yutma probleriymiş yarın şeker yüklemesi yapılacak bakalım 💁♀️
minnakanne12_ busracim42 yaptırdım aslında normal çıktı bu ara biraz tatlıyı çok yedim ondan olabilir mi
busu1 minnakanne12_ Evet tatlı karbonhidrat kes bende de gebelik şekeri var ama normalden az çoksa da dert azsa da🙄
ozge6 33+4 Benimde suyum fazla çıktı şeker yüklemesi yaptiramamiştim. Diyet yap dedi doktor kaç haftalıksıniz
pamukeylem haftada benim de fazlaydı hatta 2 gün hastanede yattım. Şeker yükleme testim normaldi ama çok fazla tatlı ve karbonhidrat tüketiyordum.Onları kesince düzeldi birde bol bol su içtim düzenli şuan 36. haftayız.
Happyanne_2baby bartulies ay benim de suyum normalden az dedikleri gibi az olsa dert çok olsa dert ben de 26 haftalık gebeyim bol bol su içiyorum çoğalsın diye erken doğum riski dendi bana bu yüzden 🤷🏻
gamzeesila499_ Bende 28+4 suyum olmasi gerekenden çok fazla sekerimde yok endol verdi bir hafta kulllanicam bakalım
gamzeesila499_ tugba0305 çok az bı azalma olduğunu söyledi doktorum son kez bir kutu daha kulllanicam sonra bıraktıracak 32. haftadan sonra sikinti olabiliyormus
tugba0305 gamzeesila499_ bana 2 gün kullan 5 gün ara ver dedi.kalbinde soruna sebep oluyormuş fazlası ama ağrılar çok bende iyi geliyordu malesef çaresiz çekiyorum