Tugceayse Sabah kalktım uzandım eşim evdeydi çişim var siye tuvalete gittim kalktım çişimi yapmadım salona giderek su geldi azıcık netse işedim altına sandım sonra Doktoru aradım doktor nst ye girdim sancı çıktı ama bende bişey yol sonra özele geldim meğerse Doğum başlamış burdada bez verdiler sabah baktım nişanım gelmiş elaleme acene nst ye aldılar sonra acil sezeryan ama közüm doğdu bişey yok solunum sıkıntısı yaşadı ve ben yanağıma değmeden göremeden oksijene bağladılar şuan oksıjenle boru takılı yoğum bakımda ne olur dua edin daha kokusunu bile cekemedim cok zor allah kimseyi evladıyla sınamasın rabbim
Dlktpl Tugceayse cmm haftan guzel korkma allahın ıznıyle cıkar 3 4 haftaya bak ben 20. Haftafa kaybettim bol dua et
Sabia Tugceayse yaa canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim bebeğine ya Şafi ismiyle şifa versin tez zamanda çıksın inşalalh sağlığına kavuşsun minik 👼🏻Üzülme canım herşey Allahtan sen elinden duanı hiç bırakma yeterki🙏🏻
BMA Tugceayse Amin canim Rabbim sabir versin en kisa zamanda insaAllah alırsın kucağına doya doya koklarsın bebeğini Rabbim şafi ismiyle şifa versin insaAllah❣
burcuyay06 Tugceayse Allah tez zamanda şifa versin canım Kızını bir an önce kucağına beşiğine almayı nasip etsin ❤️
Yagmur1991 Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde.hic üzülme kuzeniminse bebegi küvetteydi erken doğdu şimdi masallahlari var bebegin kac kilo doğdu?
Gyed Tugceayse allahım kızını sana bagislasin canım benim dualarimiz senin ve Minik prenses için benimde kızım olacak 33 haftaligiz allahım bütün yavrularımızı korusun 🙏🙏🙏💕
Anneyimmmm Rabbim bu zor günlerinden sonra sağlık ve mutluluk ,neşe ve huzur dolu günleri görmeni nasip etsin.
2cocuk2kopek Tugceayse Allah sifa versin kuzum insallah yavrun kisa surede cikacak kuvezden umidini kesme bol dua et . O minik bedeniyle tutunacaktir hayata🤲
Yprkk Tugceayse canım Allah evladını sana bağışlasın sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah kokusunu doya doya çekersin içine🙏🙏🙏
Symgmnr İnşallah koynunda uyuttuğunda tüm bu sıkıntılarını unutursun rabbim evladını sana bağışlasın. Rabbim tüm darda kalanlara yardım etsin🙏