caglazumra Kızlar 13 haftalık hamileyim ve 2 gündür geçmeyen baş ağrım var ne yaptıysam geçmiyor tansiyonum bazen yükselsede normal olduğu zamanlarda bile ağrım geçmiyor böyle bir durum yaşayan var mı neler yapılabilir parol kesmiyor ağrısını?
melismersin caglazumra ben hamileliğimi baş ağrısı ile fark etmiştim. Normalde regli olcağım zaman inanılmaz başım ağrırdı. Kasık ağrısı ne bilmezdim. Tam 3 hafta asla birmeyen bir baş ağrım olmuştu. Doktor hormonların ani yükselmesinden olduğunu söylemişti bana. Parol dediğiniz gibi asla kesmiyor. Ama yinede tansiyonunuzu hep kontrol edin.
denizhelensarpberat caglazumra kesinlikle ben böyleyim özellikle hava yağmurlu olunca daha vahim oluyor bende durum o yüzden parol geçirmeyince doktora gittim o da bana serum taktı hemen geçirdi parol geçirmez zaten
caglazumra melismersin Bu benim ikinci gebeliğim kızımda hiç böyle bi ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum bunda da bu haftaya kadar yoktu umarım böyle devam etmez😔
melismersin caglazumra umarım gerçekten çok zor bir durum. Tüm yaşam kalitesini düşürüyor yani. Özellikle sabah tekrardan o baş ağrısıyla uyanmak cidden çok kötü. Umarım bir an önce geçer. Ama dediğim gibi tansiyonuna sürekli bakarak ol. Çok düşük olmadığı sürece düşük tansiyonu sorun etmiyorlarda yükselince sorun oluyor sanırsam hamilelikte