nesliily Moz hangi geniniz mutasyonlu acaba bana şuan sadece coraspin verdiler faktor v leiden hetorozigot
nesliily VelizadAys cok geçmiş olsun hangi genler de mutasyon vardi acaba homozigot var miydi ? Bana şuan sadece coraspin başladılar tedirginim
nesliily VelizadAys benim bir genim hetorozigot oldugu icin dusuk riski gordu ama okuyorum herkese aspirin ile beraber iğne başlanmış en kisa sürede iyi bir perinatoloji uzmanına görüncem
elaefem nesliily yani bu kan pıhtılaşma testlerini kadın dogum bölümü mü yaptı size.perinatoloji mi yaptı.iyi yapmışsınız tedbirli olmakta fayda var.şuan kaç haftalıksınz
nesliily elaefem 16 haftalik perinatoloji yapti cok da evham yapmamak lazim öğrendim öğreneli yaşadığım stres belkı bundan daha tehlikeli
Weenie aks6020 ileri derece var bende keseyi görür görmez 6000 oksapar + 150mg ecopirin kullanıyorum ben
kavalakurabiyesi elaefem coraspin belli bir haftaya kadar kullanırsın belli bşr haftadan yani 34-35 ten sonrası coraspin zararlı mecbur iğneye geçiryorlar .
Moz aks6020 benim daha önce iki düşüğüm olduğu için hapı da iğneyi de ben doktora gitmeden kendim başladım doktora söylemedim risk aldım yani daha sonra kese görününce doktor da aynı ilaçları reçete etti bana
aks6020 Moz ya ben korkuyorum iki dusugum Var biri kalp Durmasinbiri düşük ama doktor Bekleyelim Dedi