ebruaksoy35 Evet arkadaşlar Bat 8, 9, 10, 11, 12, 13 Mart olanlar yumurtlama döneminiz geldi mi nasılsınız Dpo kaçdasınız kimse 8, 9, 10 filan açmamış ben açayım dedim :))
sedefhamile ebruaksoy35 bat 8 dpo 4 veya 5 Bu ay Ovulasyon da piki yakaladım bakalım çatlamayı felan değerlendirdik bakalım 1 senedir deniyoruz geçen ay doktora gittim hiç bir problem yok dedi doktor eşin gitsin dedi bayram sonrası bakalım olmazsa gidecek
ebruaksoy35 meryys kızçem benimde sat 10 bat 9, 10 sanırım 23-24 Şubat akıntım oldu 19,23,24 değerlendirdik
sedefhamile ebruaksoy35 20 şubatta t çizgisi çok koyuydu akşam tekrar yaptım iki çizgi de ayni kırmızılıkta idi zirve olmustu
ebruaksoy35 yumurtlama 24 de oldu hala kasık ağrım var soldan yumurtladım sanırım 24 de sol ağrıyordu sabahtan beri 25 de sağ sol 26 da sol ağrıdı
mafas ebruaksoy35 Yaaa aynı günler ikimizinde benide 23-24 yumurtlama 25 çatlama inşallah hayırla sonuçlanır
ebruaksoy35 ilknur1414 23 Şubat 20:35 civarı köpüklü şekilde aşırı köpürmüş gibi beyaz şeffaf renkte yumurta akı kıvamında akıntı 24 de ise 20:40 gibi biraz daha sarımsı beyazımsı yumurta akı hani yumurta akına hafif yumurta sarısı karışır ya anlamıyorum ne zaman çatladı
Denizz44 ebruaksoy35 Bat 9 ovülasyon testi kullanmadım bu ay gelişi güzel oldu stres oluyordum çünkü Pcosum
ebruaksoy35 Denizz44 bende hayatımda bir kere aldım olmadı ozaman 3 ay üst üst e denedik olöadıbiraz ara verdik şuan deniyoruz
Denizz44 ebruaksoy35 testleri sadece stres kaynağı olarak görüyorum hep tetikte beklemek zorunda kalınıyor ne zaman oldu çatladı mı çarlamadı mı bence sizde uğraşmayın gelişi güzel yaşayın
ebruaksoy35 ilknur1414 bilen olsa söylese vallahi heyecan yaptım birde 23-24 ilki çok fazla diğeri normal fazla akıntım oldu yumurtamsı ondan sonra 24 de tüm gün sol kasık ağrısdı 25 de sağ sol kasık 26 da da sol kasık ağrıdı
Zeynep228 ebruaksoy35 yani sadece yumurtlama günü ilişki olursa mı hamilelik oluyor ? Hani 3 5 gün önce de olsa olmuyor mu? Yani test kullanmıyorum ilk ay denemem hani yumurtlama ne zaman oldu mu olmadı mı stresine girmek istemiyorum daha yeni başladığım için ama merakımdan soruyorum sonuçtaa spermler 3 ya da 5 gün de yaşayabiliyor değil mi?
ilknur1414 Zeynep228 evet öncesindede olur testle uğraşmak istemiyosanız bir gün dolu bir gün boş şekilde ilerleyin
bussraaaeewc Zeynep228 yumurta çatlamadan önce spermler 3-5 gün canlı kalır fakat yumurta çatladıktan sonra bu süre 12-36 saate iniyor önemli olan yumurtlama ve çatlama günü değerlendirmek takip edip kendinizi kasmak istemiyorsankz günaşırı ilişki çok daha iyi bende 1 yıldır çabalıyorum umarım hakkımızda hayırlısı olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻
ebruaksoy35 ilknur1414 aynen kaderde neyse o olur :) kasık ağrım devam etmesi şiddetli değil ama yumurtladıktan sonra normal mi