yasen1 Gerçekten artık zor gecıyor ağlıyorum karnımın ıcı yırtık gibi 1 haftadır cekıyorum dayanacak gücüm kalmadı uzun cümleler kuramıyorum öksuremıyorummmmm ya
zehea yasen1 az bi zamanınız kalmıs biz 29 haftalığız karnım yırtılıyo sanki büyüdükce acıyo gerçekten zor geçiyo Allah yardımcımız olsn
Fatmanur_0416 yasen1 ay aynısı bende de var özellikle karnımın altı içerden yırtılıyor gibi hissediyordum gerçekten zor şuan da karnımın hepsi öyle oluyor Allah yardımcın olsun inşallah canım benim 🥰
yasen1 zehea o dönemlerde benımde hafifti ama şuan artık hareket etmek ıstemıyorum nefes aldıkça batar mı acır mı ya çok zooor
yasen1 Fatmanur_0416 göbek deliğimin üstü benımde dıştan catladım zaten ıctende bence catladı artık heryerım
Fatmanur_0416 yasen1 ay yok benim her yerim kilo aldı 🤣🤣 hayatım boyunca ilk defa 55 üstü kilo gördüm vücudum dayanamadı 🤣🤣🤣
Fatmanur_0416 yasen1 54 ile kaldım şuan 73 oldum 75 din kiloo vermişim neden bende bilmiyorum 😐 ben artık ağrılara alıştım sanırım dicem de alışamıyorum hamilelik çok zor bir an önce sağlıkla bebeğimi kucağıma almak istiyorum çok az kaldı inşallah 🤲