Burçların kombinasyonları değişiyor şöyle atıyorum senin burcun güneştir babadan gelir yani doğduğun burç bildiğin burcun güneş burcundur bunun ay burcu var yükselen burcu var özellikle yükseleni bilmeniz gerekir . Benım başak stelyumluyum yani çoğu herşeyim başak ay güneş venus Merkür hepsi başak ama yükselen koç yükselen sizin kimliğinizi gösterir . Burç yorumları okurken yükselene göre okumanızı tavsiye ederim . Başak burcuna gelirsek aşırı obsesif sinir sistemi ve bağırsak sistemi etkilenen herkesle anlaşabilen burç değildir . Can dostum desiğim sayılı insan vardır bir tane. Arkadaş ortamı sevmem sadelik önceliğimdir kızlarımın ikisi ikizler anlaşamayız eşim akrep asla anlaşamıyoruz mesela ama ben koçlarla anlaşıyorum neden yükselenim koç benım halimden onlar anlıyor gibi düşünün bu herkese göre değişkenlik gösterir . temizliğe gelirsek o sene ilerletim haritası diye bişi var her sene burcununuzu.in güneşi farklı burçları geçiyor bu sene benım akrepte benım temalarım biraz daha intikam hırs eşin parası miras ortaklıklarla ilgili daha öncelerde temizlik hastasıydım her sene değişiyor bu durum bu sene bunlarla ilgili konularım var gibi düşünün . Baslı başına burç yorumu yansıtmaz sizi şuna da inanmayın diyorlarya bu sene parayı bulacak burçlar şunlar vs asla doğru değil astroloji eğitimi aldığım için yazıyorum bunları da . Bakarken mutlaka önceliğiniz yükselen burcunuz olsun