ayseel vallahi canım sana tavsiyem dışarıdan gelen uyarıları çok dikkate alma 😅gereksiz yorum yapanları mute ye bas gitsin.bol su iç bol bol emzir sütün gelmeyecek ilk bikaç gün hiiiüüççç dert etme bebeklerin depoları dolu dünyaya geliyor.tatlı ye süt olur yalanlarını dinleme su ve uyku en güzel sütü getiren iki şey.baktın Çok zorlanıyorsun sürekli memede durmak istiyor gece bir kere mama içirebilirsin sende uyur dinlenir sütün birikir.emzik ben iki kızımdada kullandık damaklı emzik wee marka 1 numaranın dışında başka emzik kabul etmediler emzik benim kurtarıcım oluyordu 2 yaşına kadar doktorum problem yok çene kasları gelişir demişti kullanmıştık.doğumun sezeryan ise doğum sonrası kahve tüket baş ağrını alır.doğum sonrası hemen 6 saat sonra bana korse takılmıştı inanılmaz rahat edersin onu mutlaka kullanmanı öneririm hem göbeğini toplar hem rahat dikilir pozisyonda yürüyebilirsin hiç bir zararı yok doktorum iki doğumumdada taktırdı şimdi tekrar taktıracak zaten.sonraaaaa ilk bebek olduğu için bi garipseyebilirsin alışma süreci zorlayabilir 10 günde normal aktivitelerine dönersin 😊bebekler rutin sever zamanla düzene girecek stres yapma kendine sakın senin stresin bebeğide etkiler sen ne kadar rahat ve sakin olursan bebeğinde sakin kalır.her zorluk beraberinde kolaylık getiriyor biz anneler çok kudretli varlıklarız ve çok güçlüyüz hiç unutma uykusuz gecelerde geçiyor gazlı gecelerde geçiyor unutuyorsun tüm zorlukları sadece güzelllkleri hatırlıyorsun.her anı çok kıymetli bol bol fotolarını çek videolarını çek mutlaka sonrasında bakmak çok keyifli oluyor o anları tekrar yaşıyorsun.kızlarım 13 ve 10 yaşındalar ikiz gibi büyüttüm tek başıma hiç yardım almadan çok özledik bebek kokusunu kızlarımın duası kabul oldu Rabbim nasip etti tekrar kızım olacak çok mutluyuz Rabbim kalpten isteyen herkese nasip etsin.sağlıkla Huzur ve mutluluk ile bebeğine büyütmeni diliyorum canım🥰😊