eslem2121 Deleted33000 bende 3 ay önce falan duymıştum ama bitterlş çok güzel tatlı isteğimi karşılıyor
eslem2121 kurkmantosuzmadonna eskiden 47 kiloydum dal gibi şimdi aldım baya doğurduköa aldım iki çocuk doğurdum kilolar kaldı😂
kurkmantosuzmadonna eslem2121 işte ben şu an o civardayım 🥲 ben de almak istiyorum. Büyün kıyafetlerim bol duruyor üzerimde.
kartanesi___ eslem2121 Tamam bacım ben de biraz beslenmeme dikkat edip çabalayayım😂lohusalıktan dolayı oruç tutamıyorum da ama sütüm kesilmesin azalmasın diye de kendimi aç bırakamıyorum😭
eslem2121 kartanesi___ yok sen şuan diyete girme aşk bebiş daha küçük ek gıdaya geçsin diyete girersin aşk
kartanesi___ eslem2121 daha da kilo alırım diye korkuyorum 😭doğuma 15 kilo alıp girmiştim 10 kilosu hemen hızla gitti bir haftada ama 5 kilo kaldı öyle 😭
kurkmantosuzmadonna eslem2121 ay keşke. 15 kilo sen bana verirsen ikimiz de istediğimiz kiloya ulaşırız bence. 😂 Ay bu arada akşama ne yemek yapacaksınız ?
kartanesi___ eslem2121 inşallah ya😭😭zaten 5 kilo fazlam vardı üstüne 5 kilo daha eklenince moralim bozuldu😭😭emzirme diyeti falan araştırayım bari
eslem2121 kartanesi___ veririsin bitanem 5 kilo nedir ki 🙂 bnm daha 10 kilo fazlam var hatta diyorum 12 yapalım da bayrama kadar düşersem bayram ds Diyarbakır çöreği yerim😂