seloanne merhaba perşembe günü çam sakuraya detaylıya gittim. Doktorun adı ışıl turan bakırcı idi. Güzel baktı hep tıbbı terimler kullandı tabi 20 dk fln sürdü ama bebek soluna yattığı için mide ve kalbini tam inceleyemedi. Tatlı bir şeyler yiyip sonra gel dedi 2 saat sonra tekrar muayene etti ama maalesef yine aynıydı derken 4 defa muayene etti. Çok şaşırdım çünkü okuduğum bir çok yorum 5 dakika muayene edip gönderiyorlar dedi. Ama öğleden akşama kadar benimle uğraştı neredeyse. Cumartesi günü şişlide prof İsmail Özdemir e gideceğimi söyledim. İyi bir hocadır o da iyi bir şekilde görüntüleyemezse pazartesi gel tekrar bakayım dedi.
Cumartesi günü de İsmail Özdemir’e gittim. Hemen başladığında posizyonu çok iyi hemen mide kalp safra kesesine bakalım dedi. Ardından diğer organları ve uzuvlarına tek tek baktı. Yarım saate yakın sürdü. İncelediği her yeri şu an sol bacağına bakıyorum şimdi midesine bakıyorum damarlarına bakıyorum fln diye söylüyor. Başlarken mail adresini istiyor sonra muayene bitince bütün resimleri videoları atıyor. Raporu da biz çıktıktan sonra yazıp 15 içinde wp attı. Herşey güzeldi yani sormak istediğiniz aklınıza takılan bişey warsa sorabilirsiniz sonrasında da telefonla arayıp sorabilirsiniz dedi. Memnun kaldık genel olarak yani 😌