minnakmina Busranagme anca yetiyor zaten bebek arabası diş kaşıyıcı agız mendili çıngırak falan aldım herşeyi toplu alınca daha zor gelir diye ufaktan başladım iyikidr öyle yaptım 🤗 şuan tek eksik kızımın gelmesi 😍
Alinmavi Cisemk indirimleri kacirmayin bence. Ben cinsiyeti ogrendigim gun basladim. Hani allah korusun bir sey olursa diye dusunuyoruz ama son haftada da bir sey olabilir dogumda da olabilir olasiliklarin sonu yok ki. hep olumlu bakmak en iyisi. Alin valla zaten hevesleniyo insan.
Cisemk Busranagme ya doğru söylüyosunuzfa herkesin maddi durumu bir değil toplu alamayanlarda olabilir🤗
Busranagme Cisemk illa bir sürü sey almanıza gerek yok . Size sunuyorlar istwdıgınızı alıyorsunuz zaten 🤗
Zeze03 Cisemk bnmde haftaya var detaylı ultrason inşallah bebeklerimiz iyidir cnm ben sadece ilk öğrendiğimde iki üç parça bişey aldım giyecek olarak diğer türlü bende acele etmedim ama araştırmaya devam bu haftada baby nest aldım bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Orucu12 17+2yiz artık bende baslamak icin sabırsızlanıyorum insan hersey gönlüne göre güzel olsun istiyor bu hafta baslayacağım artık anca biter sanırım ağırlaşıncaya kadar.Rabbim hevesle aldıklarımızi hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepimize insallah.
Nergis Erdmm öyle ama kıyafeti erken alamıyoruz bebeğin doğacağı mevsim değişiyo ve sezon kıyafetleri henüz yok çoğu yerde kıyafet hariç diğer ihtiyaçlarını erken almak mantuklı tabi ilk 3 ay değil
Ilkannelik Cisemk detaylı ultrasonu bekle demelerinde ki mantık ne ki? Sen bebeğine neyi begenmiyorsan yavaştan almaya başlamamı öneririm. Çünkü aldıkça alıyorsun. Eksik hiç bitmiyor canım 😉