elf006 sinem0316 bi sonraki ay bende öyle yapcam canım femara yazdı bulamadım muadili letu alcam hayırlı olsun
sennur32 elf006 bende ilişki esnasında afedersiniz cok agrim oluyordu kasiklarim patlicak gibiydi normalde yumurtalama donemdinde libido yuksek olur bu sefer oyle bisey yoktu kasiklarimdaki agri hisediyordum
sennur32 sinem0316 bilmiyorum klomenlede cok fazla hamile kalan var bende saglikciyim aslinda enine boyuna arastırdim klomen de letuda insan vucuduna gore degisyior bence vucut ile alakali bir durum uyum saglmasi yada ilacin icerigi vucudun neye ihtiyaci oldu ile ilgilidir büyük ihtimalle bakalim bende dun yaptim rabbim hayirlisini versin hepimize
Cansin_01 Kızlar bugünkü muayene de sağda 16 mm solda 8mm yumurtam varmış.. doktor güzel dedi zaten tek bir yumurta isteriz çoğul gebelik riskine karşı dedi. Yarın yeniden muayeneye çağırdı ovitrella saatini yarın muayene göre veririm igneni şimdiden al dedi.
Eyildizzzzz Prensannesi111 evet canım bu sabahta gittim 17mm olmuş iğneyi aldım bugün 22de yapacağım doktorum biraz daha olgunlaşmasını istedi ama hemşireyim nöbetlerime denk geldiği için biraz erken yapcağım neden hamile kalamadığını şimdi anladım dedi doktorum nöbetlerden iğneyle bile takibini zor yapıyoruz dedi
Cansin_01 sennur32 amin inşallah rabbim senide sevindirsin hepimizi sevindirsin emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah ya🥺🤲🏻 bana tek doz vermişti doktorum sanada mi tek dozdu
cihangiri sennur32 sennur32 Bende geçen ay kullandım olmadı adet oldum bu ay yine başlıycam doktor randevum vardı bugün tekrar başlamamı söylesi bugğn aderimin 5 günü ilaç bitikten 5 gün sonra kontrolle çağırdı bakalım bu sefer olur inşallah
sennur32 Username06 peki degerlendirme nasil oldu sizde bende dun igne oldum 22 mm olusmustu igneden oncesi sonra
Cansin_01 sennur32 iyi bari inşallah tutar ben daha ignemi ne zaman yaparsam. Bana bugün ilişki önerdi ama biz dün değerlendirmistik bugün eşimde gececi nasıl olacaksa 🙈
Username06 sennur32 ben iğne olmadım kendi çatladı olacaktım ama doktor kendi çatlasın dedi sonra zaten iki tanesi çatlamış bi tanesi tutundu
sennur32 Username06 rabim nasip etsin benimde 22 mm di catlasin isini sansa birakma dedi bakalim dun lh testim pikti bugün silikleşme basladi bakalim
Username06 sennur32 benim doktorum büyüdü dediğin ve sonraki gün mutlaka ilişki dedi sonra da 2 güne 1 ilişki 1 hafta boyunca
sennur32 Cansin_01 @tugbaugur bsrm @ballim_dunya @curcuna elf006 @uffff Username06 kizlar dördüncü gunden sesleniyorum beklmek zor hele şu hormon ilaclari vucuda yaptini düsman dusmana yapmaz vucudumun nevri dondu sanki. konusma grubu yapabilecek olan varmi birlikte bekleyelim orda daha iyi konusuruz