busratasci- doğum öncesi mi kullanmak lazım 31. haftadayım ne zaman kullanmalıyız kızlar bılgısı olan varmı
Mrvkoz busratasci- ne kadar önce kullanırsanız o kadar iyi çünkü meme ucları catlamaya ve yara olmaya cok meyilli baslayın derim 😊
Aylinannesi Ozlem9235 valla ben bilmiyodum ya az önce baska postta gördüm doğumdan sonra sürülür sanıyodum😫
Deletedmom197 Ozlem9235 ayy benimde iki hafta kaldı hiç bilmiyordum Doğum öncesi kulkanıldıgını. Ne sıklıkla sürüyorsunuz acaba
Busekaratas Doktorum 36 hafta kontrolünde yani cuma günü kullanmaya başla artık krem dedi ben kalkanda almıştım göğüs ucu için 1 haftadır gündüzleri takıyorum onu 2 akşamdır da krem sürüp yatıyorum artk ama kalkan yeterli geliyo bana sanırım öncesinde yumuşama oldu ve olan hafif çatlak kuruluklarda geçmişti
busratasci- useyma Sezgin Busekaratas Deletedmom197 şimdiden kullansam bi zararı olmaz sanırım kızlar dımı, çok oven var ınsallah fayda eder
useyma busratasci- şöyleki benim 35.haftadan itibaren hassasiyeti arttı ve acımaya başladı o yüzden ben o haftamda kullanmaya başladım.ama 3 günde bir gibi seyrek zamanlarda kullanıyorum🙋🏻♀️🤰🏻
Deletedmom197 busratasci- canım valla ben hiç kullanmadım. İki haftam kaldı zaten. Bi zararı yoksa bende başlayacağım. Tecrübeli anneler yazarlar inşşalah
useyma busratasci- aa bu arada işaret ve orta parmağımla pomat şeklinde uyguluyorum leblebi tanesi kadar iki meme ucuna da yetiyor cnm..
Ellaynagme Biride daha demin aynı soru icin doktorunun kullanmamasını onerdigini , yok yere gogus ucu uyarılırsa süt gelecegini ozelliklede o ilk yararlı colostrım denen kısmı, kullanmaması gerekdıgını yazmısdı
busratasci- useyma biraz önce kullandım haftada bi sürerim şimdilik 35. den sonra üç günde bi başlarım bende olmadı
Tekmile Doktorum 32. Haftada başlamayı tavsiye ediyorum ben dedi, göğüste kaşınma kuruluk varsa daha erkende başlayabilirsin dedi.