Begonvil15 Herkese hayırlı ramazanlar. Kızlar 2 kıyafeti yanlışlıkla siyahlarla yıkadım renkleri koyu oldu nasıl düzeltebilirim yaaa :(
aframoms13 Begonvil15 bende de olmuştu. Kosla döküp ılık suda bi gece bekletip ertesi gün yıkadım tertemiz oldu. Beyaz önü renkli tişörttü bide. Bi deneyin isterseniz
su656 Begonvil15 aspirin diye kırmızı şişeli bir deterjan vardı. Ben yanlışlıkla renklilerle yıkanan kıyafetimi onunla kurtarmıştım
nisaninannesiiii Herşeyi dememiş biri olarak çamaşır suyuna basmaktan başka çare yok çünkü asla geçmiyor
Begonvil15 nisaninannesiiii renkli bir kıyafet nasıl olur ki çamaşır suyuyla :( bingo oksijen çamaşırlara kullaniliyomus onu mu denesem
Mrh16 Ay kızlar konu açılmışken bneimde kızımdan kalan zibinlar falan dururken huclarda bazı yerleri sarı lekeler olmuş onlar çıkarmi acaba yaa
kurkmantosuzmadonna Mrh16 E bebekteki toz leke çıakrıcı ile sıcak suda bir gece bekletip makineye atın. İşe yarar diye düşünüyorum. Birçok lekeyi çıkarıyor.
Begonvil15 aframoms13 kışla dediğiniz tam olarak ne oluyor acaba, biraz sodalı suda beklettim, şimdi makineye attım sodayla birlikte
aframoms13 Begonvil15 kosla leke çıkarıcı sodayla hiç denemedim ben ama o da işe yarayabilir. Kızımın beyaz gömleğini yanlıslıkla renklilerle atınca sarı çıktı yine bu sekilde eski haline döndürdüm
kurkmantosuzmadonna Mrh16 rica ederim. Bir de güneşe asma imkanınız varsa güneşe asın. Kalan leke olsa da güneş alıyor. 🌸