Gencbirannis Selam kızlar yaşayan var mı bıçak saplaması gibi aşrı giriyor ama oturamıyorum hiç belim kalçam aynı iğne gibi batıyor çok değişik bir his/ağrı aşırı rahatsız edici. Yaşayan var mı? 1 saat önce de burnum kanadı bişeyler yerken
kurkmantosuzmadonna Gencbirannis hamileliğin son haftalarında benim de kalçamdan bacağıma yayılan ağrı olmuştu. Birçok hamile yaşıyor bunu. Ama burun kanamasını bilemiyorum.
clkmry Gencbirannis merhaba nasıl oldunuz bende 36. Haftayı bitirdim. Kalça ağrısı bende de var bel belden boyuna omurgada sızlama şeklimde yordum kendimi ondan diyorum. Ilık banyo üzerine masaj yaptı eşim iyi geldi deneyebilirsin. 2. Hamileliğim ilkinde burun kanaması yoktu ama bunda 3 aylıktan beri sümküremiyorum tada arada kendiliğinden yada kusunca burnum kanıyor doktor normal dedi. Birçok hamilede burun kanaması yaşıyormuş her hamilelik farklı. Bir ihtimal tansiyon belki tansiyonuna bakabilirsin 14 olırsa doktora haber verirsin
Gencbirannis kurkmantosuzmadonna anladım canım inan o kadar zorlanıyorum ki şuan anlatamam bağdaş kuruyorum bacakları uzatıyorum dik oturuyorum yok ayağa kalkınca da karnım kasılıyor doktor iş yapma falan dedi ondan hep uzanıyorum yâda oturmaya çalışıyorum
Gencbirannis clkmry teşekkür ederim canım doktor da normal dedi adalat yazdı o baya hafifletti ağrıları