aselarya Kızlar çok aşırı derecede el ayaklarım şişti ama çok şişti 38+3 haftalık nezamn doğar napıcam bn ya
milatlas13 aselarya ikinci yavrumda abimizin peşine koşturmaktan hiç dinlenemediğim için ben de şişmiştim.elim ayaklarım bileklerim pofuduk poğaça gibi ödem tutmuştu.38+5te doğmuştu yavrum.
Madamm27 aselarya benimde şişmişti bide tam yaz hamileliğiydi ilk gebeliğim 39+3 de doğdu kötü haber doğumdan snra da şişlik belli bi süre geçmedi 😀
miros3200 aselarya off bende 38+1 imm cok yoruldummm uyuyamiyorum geceeleri heryerim agriyor bacaklar odemli sizidan uyuyamiyorum kac gundur vajinadaa yogun baski be bel agrisi var ne zaman dogucak bilmiyorumm sizin belirtileriniz neler acaba
aslmoms Ne zaman 😀😀😀 bebişiniz sormak lazım keyfi ne zaman gelecek. Benm kızım 40 I geçmişti gelme niyeti yoktu 😀😀 tamamen bebişlerin isteğine bağlı galiba
aselarya miros3200 bende uyuyamıyorum ya ara ara iğne batması gibi bi ağrı oluyor sonra geçiyor gelmeye nieti yok aşağı iniceğine yukarı tırmanıyor 😂
badeki Haftadayim hep kasılmalar var ve elde uyuşma şişlik. Ne zaman gelecek.. Haziran’dan beri hamileyim yeter bıçak kemiğe dayandı 😁