gmzgkmn BFerayeY ben hatem e gidiyorum Ama diğer hastaneleri hiç arastirmadim birecikte kaliyorum antep te değilim buradan bir arkadasin tavsiyesi ile gittim ama aklima takildi aceba diger hastaneler nasil orda ikamet edenler daha iyi bilir diye düşündum
BFerayeY gmzgkmn iyi yapmışsın Hatem de genco ve Bi Bayan doktor Var iyi diyorlar hastane de iyi. Ama işte herkese göre değişiyor. Doktor aklına yatmıyor ister istemez seçmek zorunda kalıyorsun aklına yatanı. Ama Hatem de temiz güzel hastane şüphen olmasın doğum yapanlar memnun
Vefas gmzgkmn nefret ettim hatemden daha birde 90 tl etmişler muayene ücretini ne giderim ne muayene olurum artık ukala doktor çekemem kusura bakmasınlar 👊🤔
Mia01 gmzgkmn canım mrb ben de birecikte kalıyorum dogum için antepe gidecem sankoda ibrahim halil durak var ablamin doğumuna girdi memnun kaldı ben başka hastane ve doktor da bakmak istiyorum her ihtimale karşı
gmzgkmn BFerayeY teşekkür ederim 🥰canım bunu duymak benim için iyi oldu doktorumdan memnunum ama dediğim gibi hic arastirmadim insan arada süphe ye düsuyor iyi mi yaptim diye
BFerayeY gmzgkmn rica ederim canım aynen cok tatlı Bi Bayan falan diye övmüşlerdi hatta ben kalabalık ve evime uzak diye gitmedim. Yoksa Hatem e giderim. İnş giden birileri cıkarda seni daha iyi bilgilendirir.
Reparista gmzgkmn canım merhaba ben de nazan hanıma gittim kendisini çok sevdim ama hastanenin kalabak olması sebebiyle bıraktım orayı ama gittiğim üç dontordan bana en yakın geleni oydu eğer kafama göre birini bulamazsam yine ona geçicem
Nermin27 Ben konukoğlunda Ali İrfan Güzele gidiyorum 36 haftalık olduk kısmetse orada Doğum yapacağım.
Gunseli27 Nermin27 doğumdan sonra deneyimlerinizi yazar mısınız🙏🏻Bende 29 haftalığım ali irfan hocaya gidiyorum
Reparista Nermin27 canım okuduğum kadarıyla sen de ali irfan hocaya gidiyorsun ve mennunsun değil mi Öncelikle doktpr ilgili mi gerekli bilgilendirmeleri zamanında yapıyor mu kişisel telefonunu veriyor mu
gmzgkmn Vefas sne hatemde hangi doktoru kast ettin canim diğer hastanelede ne kadar ki muayene ücreti Ben ôğretmen indirimi ile 90 veriyorum bana da tuhaf geliyor indirimli fiyatin bu olması
Elcnekc gmzgkmn canım senin aklında soru işareti kalmasın hatem iyi bi hastane bende kalabalik olduğu için gitmiyorum o yüzden eski doktorum da ncr olduğu için orayı tercih ettim
Vefas gmzgkmn konukogluna gidiyorum doktorumu 3 doktor degiştirerek buldum 75 veriyorum çok şükür memnunum 🙏 Ya herkese indirimli 90 diyolar memuru öğretmeni işçisi farketmiyor hatemde 🤬 Artık orası ticarethaneye döndü fethi güçere gidiyodum besin zehirlenmesi ve grip yaşıyorum adam bana onu 4 kere aramışım diye fırça atıyor 🤬 Bende kavga ettim özür falan diledi ama nafile ben tiksindim 👏
Elifee gmzgkmn medikal park ta 120 muayene ücreti bende indirimli 100 e gidiyorum ama Nisanda 150 olcakmıs muayene ücreti😏