nouro3535 İzmir Acıbadem kent hastanesi doğum paketi ve doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı Bana kendi doktorum özel muamele gidiyorum kent ile çalışıyor imiş 300-400 bin arası bulur dedi temmuzda zam gelecek dedi .
ghostty nouro3535 doktorunuz çok yüksek söylemiş sanki. Ben de orada doğuracağım, doktorum orayla anlaşmalı. 150 gibi bir şey demişti yanlış hatırlamıyorsam, yeni yılda sormuştum. Sizin içerisinde farklı şeyler mi var acaba.
bahar_liya nouro3535 doktorunuz kim acaba bende mayısta doğum yapacağım benim doktorumda özel orda gelip yaptıracak ama bu fiyatlar asla değil 1 doğum fiyatı hastahaneye 2 doğum parası kendine istemiş desem bile tutar çok çok fazla bilginiz olsun bu fiyata yurtdışında doğurup 2 ay tatil yapıp geri gelir insan el insaf
nouro3535 ghostty bilmiyorum doğumun ağustosta olucak hatta temmuzda zam gelecekmiş Sizi hastane bünyesinde çalışan doktor ile mi çalışıyorsunuz yoksa dışardan anlaşmalı mı doktorunuz
ghostty nouro3535 dışarıdan anlaşmalı. İki hastaneyle anlaşmalıydı ben burayı seçtim. Şaşırdım yarın muayenem var doktoruma soracağım tekrar, merak ettim.