Username06 Kızlar bugün idrar testi vermeye gitmiştim doktor geç bakalım dedi bebeği de görmüş oldum devlette haftaya da özel randevum var normalde üç gün gerideydi bugün tam gününde olmuş çok şükür
gulcanca7 Username06 benim bebeğimde gelişim geriliği varmış 7+4üm. yarın kontrolüm var eğer yeteri kadar gelişmemişse hala alacaklar çocuğumu. Umut oldunuz az da olsa. bana da dua edin
Username06 gulcanca7 benim dediğim gelişim geriliği değildi aslında geç döllenme sanırım yani beklenen adetime göre üç gün erken söylemişlerdi ama inşallah sizin de normale döner bu hafta neye göre gerilik dediler anlamadım
gulcanca7 Username06 pcosluyum normalde 9 haftalık olmam gerekirken 7 haftalığım. kese yeterince büyümüyormuş şu an ama sonradan gelişimi hızlanan da oluyormuş galiba. kalbi atıyor duydum ama az atıyordu. sizin anlattığınız başka bişey galiba
Username06 gulcanca7 kese büyümüyorsa sağlıksız olma ihtimali var çünkü bebek için kese önemli ama şöyle düşün tabiki zor ama sağlıksız olmasını ister misin ilerde benim biri erken doğum oldu biri kürtaj oldu tekrar hamileyim allahtan umudunu kesme