zskgnd Selam kızlar size bir şey danışmak istiyorum internette gördüm ikili taramada hcg 50 70 arası olursa erkek 70 üstü olursa kız olma olasılığı artıyormuş doğru mu
elifsn23 zskgnd burada bir postta yazılmıştı hcg mom değeriydi galiba ona bakarak tahminde bulunuyorlardı ben de atmıştım benim cinsiyetini tutturdular merak ediyorsan bulmaya çalışayım sen de yaz oraya
elifsn23 zskgnd postu buldum da linkini atma yok sanırım. Benim profilimde iki gün önce yorum yapmışım oradan bakabilirsiniz kızım olacak yazmışım yoruma
elifsn23 zskgnd İkili tarama testinde papp a yazan yerin karşısında mom değeri var 0.9 ve altındaysa erkek 1,0 ve 1,4 gibiyse kız ihtimali daha yüksek yazmışlar
zskgnd elifsn23 çok teşekkür ederim sayfanızdan buldum attım ultrasonu gören kız diyor bakalım hcg ye göre ne çıkacak kendimde erkek hissediyorum ama
elifsn23 zskgnd buna göre erkek görünüyor yazdıkları bilgiye göre yani ben anlamıyorum ama hakkında hayırlısı olsun🤍
zskgnd elifsn23 teşekkür ederim amin inşallah bakalım şuan 13+1 bayramdan sonra gideceğiz Allah nasip ederse öğreniriz