ikiprensesannesi___ QueenBahar_ çıkaracam zaten de tüm ev halkına bulaştı bide 😕doktor bugün geldi baktı tüm bebeklerde mikrop varmış vücutlatında birsürü yeni doğan bebek yatıyor serviste hepsi aynı şikayetten
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ acil şifalar diliyorum canım en kısa sürede Ne zman taburucu olucaksiniz peki
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ çok teşekkür ederim canım benim Allâh razı olsun😘 bilmiyorum yâ bugün yeni başka ilaç tedavisine başladık bakalım
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ onlarla telefonla konuşuyorum iyiler çok şükür kaynanam düzenli ilaçlarını veriyorum toparlanmışlar dedi çok şükür
merylii_ Meral_63 bende yaradı da bilmiyorum belki bebekten bebeğe etkisi değişir benim bebeğim ciddi bir kolik bebekti
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ aniden kuru bir öksürük ile başlıyo sonra burun boğaz tıkanıyo bide ateşleri çıkıyor Rabbim kimseye çektirmesin biz çektik kimse çekmesin oğlum öksürünce nefesi kesilip renk değiştiriyo 🥺şimdi çok şükür daha iyi ilk günlere göre tabi
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ oğlum öksürünce nefesi kesilip renk değiştiriyo Kıyamam tekrardan Allah scl şifa verdin hemen iyileşsin 🤍🙏🏻
ikiprensesannesi___ eslem2121 daha iyi canım benim gazi falan oluyor öksürük geçmiyor ya canım sıkılıyor 🥺
kimchikimdi QueenBahar_ Bize relactaz, sıcak havlu ve kiraz çekirdeği ise yaramisti bitanem 💖 Çok geçmiş olsun, düzelecek az kaldi🫂
busra34__ kimchikimdi bebişim kiraz çekirdeğini şu ebebekte sarılan kemerler filan oluyor ondan mı aldın 😐😪
kimchikimdi busra34__ Evet hayatım bence işe yaradi biraz gecmeseydi patikli olanları da alacaktım ama oglumun en büyük sorunu o dönem doymadigi içindi karın ağrısı gazı yinede bunlar ise yaramisti anason çayı bile tattirdim o da birkaç kere ise yaradi