sevimlipandahii Kızlar iğne vuran var mı aramızda İlk deneme olumsuz olursa diğer denemelerde şansım yüksek olur mu Ayy tutunsun yaa 😂😍💃
sym_yc sevimlipandahii bence 12 24 36 saatleri değerlendirin ya bu süreçleri bilmiyorum ama ne kadar çok o kadar iyi
sevimlipandahii Cimcime30 İnşallah ya 🥺 bu gece bişey olmasın dimi ona takıldım Yarın saat 1 ve 9 arası şansım yüksekmiş Ama bu 7 8 günde verimli geçsin deddii Kısaca ilişki bol olmaliymis
Cimcime30 sevimlipandahii yanı ben çatlatma tedavısınde sabah ıgneyı vurmuştum akşama degıl yarın akşama ılıskı olsun gun aşırı demıstı
sevimlipandahii Cimcime30 işte bende 1.bucukta vurdum doktora akşam demedi . Yarın 1 ve 9 arası olsun demişti
gebeyimgebesin sevimlipandahii canım bende 15 aralıkta öğlen 13.30 gibi ovitrelleyi yapmıştım. O akşam boş geçmiştik. 16 aralığı 17aralığa bağlayan gece 00.30-01.00 gibi ilişki olmuştu. Doktor bana 36.saat ve 60. Saat demişti. Yani iğneyi yaptığım günün gecesi hariç ondan sonraki iki geceyi söylemişti. Tutacağına hiç inancım yoktu tek ilişkide kalmıştık. Başka hiç ilişki olmamıştı.
Guniiii Cimcime30 Hamilenin duası kabul olurmuş 5-ci ayda tutdu bende iki gün önce hamile olduğumu öğrendim inşallah tez vakitde hamile kalırsın aminnnn🫠🤲🤲