Fatmanur_0416 busaygun keşke bu kadar almasaydım vücudum hep mosmor çarlaklarla dolmuş artık kendi eski vücudumu fiziğini çok beğenirdim eser kalmamış olur insan verir ama bu çatlaklara ne yapacağımı bilmiyorum sadece ondan dolayı üzgünüm keşke böyle olmasaydı ama nasip kısmet bebeğim sağlıklı olsun da ben bişey olmaz dedim artık doğumdan sonra çatlak kalır ama rengi açılır diyenlerde oldu tek umudum o en azından bu kötü görüntü gitmiş olur
yesiimmom busaygun Ay evet ben bana yemek ismi söylendiğinde ya da gördüğümde bile direkt tuvalete koşuyordum o kadar kötüydü yani anlayabiliyorum seni😅
P16 busaygun ilk üç ayda ben de kilo vermiştim mide bulantısından, sonra düzeldi 15 kilo aldım 😬 düzelir büyük ihtimalle, mideni bulandırmayan şeyler tercih et kendini çok zorlama illa kilo alman da gerekmiyor merak etme bebek kanından bile beslenir
sarilale123 busaygun oda hareketlerini hissedince geçiyor insan biraz daha rahatlıyo. Maalesef ilk haftalar böyle oluyor ayda bir kontrol yetiyo. Kanama vs yoksa bebiş iyidir korkmayın o sizden ilk andan beri besleniyor zaten. Maalesef hamileliği yaşamak çok başka
Happyanne_2baby busaygun canım kilo alıp almaman çok önemli değil Yeter ki bebeğin besleniyor olması gerekli ben 26 haftalık gebeyim hiç kilo almadım ama bebeğim çok şükür günü gününe ilk gebeliğimde de hiç kilo almamıştım şu an 6 yaşında sağlıklı bir evladım var kilo alımını bu kadar çok takmamalısın bebek beslensin yeterli bence
zeynebensar busaygun Ben 23 haftalik hamileyim ve daha hic kilo almadim hatta verdim 87 ile hamile kaldim suanda 85 I’m cok sukur be begin durumu masallah iyi korkutma kendini uzme bebek bundan daha cok etkilenir