limonunannesi12 Şimdi kızlar benim ilk doğumum 2022 de sezeryen oldu 2. Ye hamileyim yine sezeryen olcak sorum şu eski dikiş yerinden mi kesiyorlar yoksa eski dikiş yerinin 1 cm üstünden mi
QueenBahar_ limonunannesi12 2 ay olacak sezeryan olalı Ayni yerden kesi atılıyor birde dikişler daha hızlı iyileşme oluyor
limonunannesi12 Semayyy ilkinde hemen ayaklandım ikinci gözümü korkutuyor biraz oğlum 4 yaşına girmiş olacak yalnız olcam
limonunannesi12 Semayyy ilkinde hemen ayaklandım ikinci gözümü korkutuyor biraz oğlum 4 yaşına girmiş olacak yalnız olcam
QueenBahar_ limonunannesi12 ilk sezeryan gibi. Zor değil aksine daha kolay ilk ayağa kalkış çok kolay oldu kendim ilk günden desteksiz ayağa kalkabildim
limonunannesi12 QueenBahar_ ilkinde ben bugün doğurmasam eve gitsem yarın söz gelip doğururum diye yalvardım doktora panik atağım var dedim yinede belden uyuşturdular şimdi doğumu düşündükçe stres oluyorum cevaplar için teşekkür ederim💐
QueenBahar_ limonunannesi12 hiç stres etme bence o ameliyata girmen bile çok özel benim düşüncem öyle bebişin ağlama sesi felan çok özel anlar sağlıkla gelsin bebişin inşallah çok rahat bı doğum olur senin için ♥️