sln112 begoo ben de 34 haftalık gebeyim aynen böyle bi post açmayı düşünüyordum sürekli ağlıyorum kendime aynadan bakınca moralim bozuluyor ,doğum yapmaktan korkuyorum gebeliğin böyle psikolojik yanları olduğunu kimse söylememişti😣
begoo sln112 evet eşim de bu aralar sürekli playstation oynuyor, telefonla oynuyor vs iyice diyorum çirkinleştim benle vakit bile geçirmek istemiyor
abdulhamit begoo bende 36 haftalık oldum aynı bende böyleyim bide bugünde doktor morelimi bozdu 10 gün önce birşey yoktu şimdi de bana diyor bebeğin 33 haftalık gibi neredeyse bir ay geride şok oldum 10 gün önce niye böyle birşey yoktu
bulut_cm Al benden de o kadar 8+3 daha çooook var şimdiden kendimi aşırı çirkinleşmiş hissediyorum sanki eski hayatımı özlüyor gibiyim çok değişik duygular içerisindeyim ben ya 🥺
begoo bulut_cm Allah yardımcımız olsun valla süreç çok zor ilk gebeliğim şimdiden diyorum ki Allah olmayana versin artık benımkine sağlık versin
gamze777 26+5 hiç halim yok hiçbişey yapmak istemiyorum sürekli uyumak yatmak istiyorum ne yapabilirim nasıl bir çözüm bulabilirim ya😕😕😕