kavalakurabiyesi Bugün 38+1 olduk. “4 Mart ta tam 9ay10gün oluyor, daha fazla beklemeye gerek yok” dedi hocam gecen haftaki kontrolde. Pazartesi yine kontrole gideceğim, bakalım kaç kg olmuş göreceğim, geçen hafta 3200 kg ydi.
Normal dogum istiyorum, hocam da destekliyor ama “Sancı yok, açılma yok ise suniyi kulandığımızda %50 sezaryen oluruz, bekleyip de ilerlemez ise normal yapamayız” dedi. Bakalım bizimki ne isterse ona göre devam edeceğiz biz de😌
Nst lerimde bugüne kadar hiç sancı çıkmadı, her gün 7-8bin adım atmaya gayret ediyorum ama regl ağrısı haricinde yüksek bir ağrı/sancı vs olmadı diye normal doğum seçeneği sanki yavaş yavaş kendini imha ediyor gibi duruyor.
Bugün dogum yapacagım hastanede eşim varis ameliyatı oldu, tüm gün yanında refakatçi kaldım, karnım serleşti gün içinde, acaba kendi doktoruma da görünsem mi dedim ama düzeldi diye inmedim yanına. Göbeğim artık biraz daha geçse patlayacak gibi duruyor ve eczacımız “Göbek artık düşmüş” dedi dün. Görüntü var ses yok durumu.. Hiç gelecek gibi durmuyor, bakalım ne yapacağız🙈😌😚