svgnn ranakzrn2 aa doğum yaptın mı hadi hayırlı olsun analı babalı büyüsün bebiş ❤️ çatı muayesinden sonra ağrısı artan kanaması olan suyu gelen çok duydum o da panik yarattı bende :/
ozgesbaby_ meeliikke açılma olur diyorlar öyle olunca ama bilemedim. Doktor muayene etti mi hiç alttan
meeliikke @ozgesbaby_ evet evet ciddi oranda artış var bende bugün alttan muayene oldum her an bekliyoruz 🙄🥰
ozgesbaby_ meeliikke 3-4 cm açıklık var istiyosan suni sancı ile normal doğum yapabilirsin dedi. Ne yapim ya ben nasıl karar veriyim ki yani
meeliikke @ozgesbaby_ bence 3-4 cm varsa evde bekle sancılarını yatıp orda strese girme benim fikrim bu yönde
Moz kavalakurabiyesi çanta bavul hazır arabaya koyduk bugün.Nst de sancılarım yok veya az.36+6 yım bebek 3 kilo.Ağırlaştım geçmeyen vajinal ağrım var.10 dk bir wc ve duygusalım her şeye ağlıyorum bu aralar kocama da aşırı sinir oluyorum teşekkürler😅
hilalleee melteW ayy seninle biz aynıyız benim de 27 mart görünüyor ve normal doğum istiyoruz bakalim ne zaman gelecekler 🥹
melteW hilalleee ya ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah şuan benim de normal gözüküyor bebeğinizin cinsiyeti ne ilk gebeliğiniz mi benim oğlum olucak 3. Gebeliğim 🥰