kavalakurabiyesi ilknurakdeniz benimde sabah kontrolüm var tahmini 250-300 gram arası alır 3 görmüşüzdür diyorum bizde malesef tek arter sorunu var kilo takibi çok örnmli şimdiye kadar etkilenmedik inşallah bu haftada etkilenmemişizdir 😍
ilknurakdeniz kavalakurabiyesi geçmiş oldun gönlünüzce olsun her şey benim ilk gebelik pramuture olmuştu o yüzden çok kafaya takıyorum sürekli birilerine soruyorum bu haftada kaç gr aldınız falan diye
kavalakurabiyesi ilknurakdeniz ya evet insan çok etkileniyor eminşm sizin benişte dağlıcakla gelecektir 🥰
elifakylclk Kızlar sormak şimdi aklıma geldi bugün çatı muayenesi oldum sezeryan planlansa da yaptı doktorum. Mantar var dedi ekstra bişey vermedi ama olup da doktoru ilaç krem vs veren var mı kafama takıldı ona göre doktoruma sorayım tekrar
elifakylclk moonmom1 kilosu 3000 olmuş iki doz ciğer geliştirici yaptılar pazartesi gideceğim tekrar kontrole
meerrvv kavalakurabiyesi bakıldı ama sekerim de yok iri olduğu için sanırım bilmiyorum ki 🥹ins atlatırım 1 gün 1 gündür anne karnında 🥹
kavalakurabiyesi meerrvv ah evet ya ben başlarda 36 da falan gelsin derdim ama şu an 39 görmek istiyorum 1 gün bile çok kıymetli .
duygumfoca kavalakurabiyesi 36+4 olduk bizde bugün kontrolümüz var ☺️ 13 marttaydı doğumum ama doktorum kilo alımı yavaş diye ve geçen seneki öykümüz sebebiyle 9 marta çekti tam 38 haftalık oluyoruz 🙏🏻 geçen hafta cuma 2305 gr 46 cm di bakalım bugün kaç kg olmuş sağlıkla sağsalim gelsin kuzularımız inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
bahar1320 anonim10 Yaaa 🥹🥹ben çok heyecanlıyım hem korku hem heyecan hepsi bir arada ..sizde durumlar nasıl 😂😍
aselbalim kavalakurabiyesi bende şubat annesi olmayı hayal ederken mart annesi olacagın galiba 39+3 gelen giden yok
melteW kavalakurabiyesi çok abartılı bir ödem yoksa normal bol su iç ayaklarını yukarıda tıtmaya çalış son haftalar da oluyor ve sonra bebek doğunca geçiyor