mklc19 Erken gebelik testi regle kaç gün kala yapılmalı ? Hiç Belirtisi olmadan hamile olan var mı acaba ?
dgngr mklc19 benim belirtim yoktu. 4 Ekim’de silik çıktı. 5 Eylül dü son adet tarihim. 4 Ekim den önce negatif çıktı. 6 Ekim de sağlık ocağına kan verdim pozitif çıktı.
sara29 mklc19 benim hiç belirtim olmadı ama bir kere erken gebelik testi yaptım hafif silik çıkmıştı ve sonrasında üzmüştü.. her iki gebeliğimde adet gecikmesinin 2.günü pozitif gördüm.
mklc19 orhismommmmmm 8 gün gösteriyor uygulama regl olmama erken mi daha , aslında reglm düzenli normalde 4-8 arası hep bu ay 6sj gösteriyor uygulama
mklc19 dgngr benim de 4-8 şubat regl tarihim ovulasyon testi yaptım 18i 19 pikti 17-18-20-21 değerlendirdik ama uygulama 8 gün gösteriyor regle , normalde düzenli reglim son 4 aydır
mklc19 sara29 benimde kasık ağrım vs hiç bişey olmuyor , piki gördükten sonra teste devam etmedim yanlış mı yaptım
sara29 mklc19 ovulasyon testini mi diyorsun ondan çok anlamıyorum ben 2 ay denedim onunla olmadı.. adetim bittikten 2 gün sonra gün aşırı 10 gün denemeden sonra tuttu çok şükür bizim.
buketdeniz19 mklc19 ben adetime 4 gün kala yapmıştım pozitif çıkmıştı canım durum herkeste farklı olabilir