melikeyaren31 Kızlar bugun kontrole gittim 13 haftalıgım doktor bayagı ugraştı ama bebek hiç hareket etmedi suyu kalp atışı herşeyi haftadıyla uyumluydu ama ben çok korktum doktor oluyor bazen uyku zamanına denk gelmiştir dedi yalayan varmı aranızda
alicsyndrome melikeyaren31 merhabalar kalp atışlarını duyduysanız bir sorun yoktur bence 🫶 zaten doktorunuz en doğrusunu bilir
fatmaa51 melikeyaren31 19 haftalığı. ben simdiye kadar 1 kere hareket ederken gördüm başka görmedim hareket ettigini korkulacak bir durummu ki bu anlamadım
melikeyaren31 alicsyndrome doğruda işte insanın içi bir türlü rahat etmiyor annelik iç güdüsü durmuyor malesef🥲
alicsyndrome melikeyaren31 valla öyle haklısın ama bizimki de tembel biraz😂 çok nadir hareket ediyo böyle canı isterse anca bir iki tekme atıyo😂 2.hamileliğin mi sen hissediyo musun hareketlerini
hanimhanimcik Normal canım bazen gidersin uyur bazende hiç durmaz depikler🤣 hatta bazen birkaç gün uyuyabiliyorlarmış
melikeyaren31 alicsyndrome 2 inci hamileligim tekme değilde içimde bi yumruk oluyor gibi hissediyorum ama 😊
melikeyaren31 fatmaa51 her kontrolde hiç yerinde durmuyordu maşşallah bunda hiç hareket etmeyince endişelendim
fatmaa51 melikeyaren31 hepsinde hareketli yakalayamazsınız ki sonucta daha minicik bebek zaten günün %90ını uyuyarak geciriyolar