sibelcio cm_5569 canım arkadaşlarımın çoğu devlete gidiyor doktorlardan Hatice diye bir doktoru birde Murat Hakan Aydın ve samettin diye bir doktor varmış onu met ediyorlar
nazlihan_talha55 sunasoysal55 bende ona gidiyorum ama yüzüme bakmıyor hiç konuşurken.merak ediyorum sadece banamı acaba bakmıyor diye 😂
sibelcio beyfun birkaç gebe arkadaşım devlet hastanesine o doktora gidiyorlar ben büyük Anadolu’ya Halil İbrahim’e gidiyorum canım, Allahım hepimize kolaylık sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💐
yaseminnnnnn0 Emete Özkan tomakin var öneririm çok konuşkan dinleyen ve anlatıcı bir yapısı olan doktor hiç terslemeden bütün sorularınıza cevap alabiliyorsunuz
sunasoysal55 nazlihan_talha55 ay yeni gördüm yanit verdigini kusura bakma alper sadece sana degil kimsenin yuzune bakmiyo ilk haftalarda umrunda bile olmuyoruz sonradan 25 . Haftadan sonra felan guzel ilgileniyo ama yine yüzümuze bakmiyo 😂😂
busraztrk Bende şehir hastanesinde samettin beye gidiyorum ama hep asistanına denk geldim doktora denk gelemedim önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı omü mü şehir hastanesi mi
nazlihan_talha55 sunasoysal55 bide ben onu büyük Anadolu hastanesinden tanıyorum .ozamanlar hiç böyle değildi.ama aradan 6 sene geçti tabi 😂
sunasoysal55 nazlihan_talha55 önceki halini bilmiyorum ama ben 33 haftaligim 33 haftadan beri gidiyorum bikere yuzume bakmamistir konusurken felan iyi doktor ama cok miymiy konusuyo 😂😂