baby0707 Pazartesi son randevum vardi jiletlendim mecbur yarin dogumum var ama agdaya gelicek kadar uzunda degil napicam kararsizim tekrar jilet kullanicam galiba :( sezeryan dogumum zaten
Uyarfatma baby0707 Valla 2 normal doğum yaptım mecbur jilet ile temizlenip gittim yani sonrası zor olmadı dikişlerimde vardı ama herkesin için kolay yada zor olucak diye bir kaide yok sizin hangisi içinize sinerse onu yapın
buse2507 baby0707 ağdaya gittim canım sene git jilet hemen çıkarıyor bide tam temizleyemezsin karnından dolayı
krizantemmm baby0707 gebeliğim boyunca ve doğuma giderken jilet kullandım gebelikte en sağlıksı bu bence
Moz kaplanseren ya ben lazere gittim ama vajina üst kısmı var biraz jilet yetiyor yani içinde tek tük var temizlememe değmez gerek yok kjajkd
kaplanseren Moz ben ağdaya gidiyordum ama şimdi doğum yaklaştı hassasiyet arttı vs diye jiletleyip öyle gidicem mecbur doğuma. Sonrasında toparlarız artık 😅
fundayagmur Epilasyon yaptırılabiliyomu peki daha önce epilasyon yaptırdığım için tek tük bişi çıkıyo bende de jiletliycem sanırım ağdaya gelicek gibiyse ağda yaptırın değilse jilet bence