ata-tt Kızlar isim konusunda işin içinden çıkamıyorum yardımcı olur musunuz Ada olursa yanına veya önüne bir isim istiyorum ondan önce Göksu düşünmüştük eşimle eşimde çok beğendi ama çevredeki herkes çok eleştirdi soğudum resmen isimden Umay ve Alya hiç hoşuma gitmiyor Bengisu ismini de az önce gördüm fena değil gibi ama yine uzağım of napacağım bilmiyorum ağlayasım geliyor
yagmurx ata-tt bizdede eşim tutturdu umay koyalım diye ben masal istiyorum o benim istediğimi istemiyor ben onunkini napıcaz bilmiyorum 😂
Aysunays ata-tt Ada çok güzel isim ya. Göksuyu bende beğenemedim unısex bi isim gibi geldi bana. Bengisu yu bende düşünmüştüm ama bebeğimle bağdaştıramadım o ismi yoksa çok karakteristlik bir isim
irmkkck Biz kızımız olsaydı eşim Almila ismini çok istiyordu, ben de Defne ismini çok beğeniyordum seçeneklerimiz arasında Deren, Bade de vardı ancak biz erkek bebek bekliyoruz 😂
ata-tt @kvsronlerr Erkeksi bir isim gibi diyen oldu lakaplaştıran oldu ağır diyen oldu cahil kesim herşeyi eleştiriyor aslında ama bende kızıma kıyamıyorum okul zamanı telafuzu zor olurda kendini kötü hissederse diye soğudum iyice
ikizlerimibeklerken95 ata-tt a burda yazmışsınız eleştrileri aşırı boş neden ağır olsun ki 1 yıldır herkes Umay koyuyor bence bu daha kötü herkes aynı isimleri koymaya başladı Göksu Cansu Nilsu bunların hepsi çok güzel su gibi olur inşallah
sirius8 ata-tt 24 haftalık oldum hala netleştiremedik bizde ya Alya Miray Ela Ada Şuan düşündüğümüz isimler size de fikir olsun Gökçe ada da çok güzel bu arada ama ben 2 isim düşünmüyorum
kavalakurabiyesi ata-tt Ada en iyisi ve koydupunuz ismi kimseye söylemeyin siz ne koyarsanız koyun eleştirenler mutlaka olacak düz düm düz elif zeynep koysanız bile eski derler yani o yüzden isiime karar verin ve söylemeyin
ikizlerimibeklerken95 ata-tt neden eleştirdiler merak ettim ne dediler mesela? Ben oğluma deniz koymak istediğim için gelgitli olur yaramaz olur benim adım niye kız ismi der siyasi zorlanır gibi gibi sadece olumsuz yorum duydum ve başka hiç bir isim de içine sinmediği halde değiştirmek istiyorum eşim de niye elalemin lafına bakıyorsun bu kadar diyor ama yapılan yorum çok önemli o yüzden merak ettim Göksuyu neden eleştirdiler de soğudunuz
yagmurx ikizlerimibeklerken95 söyledimde neymiş anlamı güzelmiş o yüzden koyalım diyor Allahtan zamanımız var daha inşallah değiştiririm fikrini