Aydan21 Kızlar 16 şubat 3.gün embriyosu transfer edildi. Bu gun 10.gün Beta HcG 22.9 çıktı nasıl sizce böyle olupta artış gören oldu mu? 🥺Doktor hamilelik var dedi 2 gün sonra yeniden kan tahlili istedi
demom Aydan21 ahhh tatlım hayırlı olsun gözün aydın maşallah 🙏🏻🙏🏻 benim de 2 tane 3. Gün embriyom var bayram öncesi transferim olacak Allah’ın izniyle 🐣 ama bende çikolata kisti var korum o ya tutmazsa diye siz tek embriyo mu çift embriyo transferi mi olsun ♥️♥️♥️
ysm22 Aydan21 5 gün emriyosu olsaydı düşük diyebilirsin ama 3 gün için bence normal zaten bunları da geçtim iki günde bir artış önemli olan İnşallah sağlıklı ilerler 🙏🏻🤗
ghostty Aydan21 3. gün için normal bence. Benim 3. Gün 600 lerde çıkmıştı, 14. gün kan vermiştim. Anca yükseliyor🤗
Aydan21 demom inşallaah sağlıkla tutunsun seninde bebişin, hiç korkma güzel olucak 🙏🏼 benim çift transfer oldu , galiba 1 tanesi tutunmuş ki böyle düşük değer çıkıyor
Aydan21 ghostty sizinde mi 3.gün embriyosuydu? o zaman 600 iyi çıkmış ki benim 10. günüm bugun 22.9 çıkmış
ghostty Aydan21 evet benim de 3. gün embriyosuydu. Yani siz kanı erken verdiğiniz için değer normal. Gittikçe artacaktır.