_busee Doktorum 1. Saat yüksek çıktı dahiliye ve diyetisyene görün dedi ayynı durumda olanlar varmı acaba naptınız?
serapbttl _busee gebelik şekeriniz var şeker sebebiyle dahiliye takip edecek diyetisyen diyetle şekerinizi düşürmeye belirli düzeyde tutmaya çalışacak düşmezse dahiliye müdahale edecek ve insülin başlayacak 🤗
_busee serapbttl Evet bugün gittim diyetisyen yönlendirdi 2 hafta gibi bi süreçte diyet ve ölçüm yapıp tekrardan gidicem🤗
serapbttl _busee tokluk şekeri olduğu için diyetle düşer gibi ama doğuma kadar çok dikkat etmelisiniz diyetle düşse bile son haftalarda çok artar ve diyetin işe yaramama gibi bir durumu olabilir 🤗
_busee Fizikcifizik Yok vermedi aslında gittiğimde bile şekerim çıkmicağından emindim aşırı değil ama arada bi tatlı isteği oluyordu
donovan26 _busee benim de 1. Saat 175 çıkmıştı diyetisyenle 3 haftadır devam ediyoruz evde şeker ölçümü yapıyorum ama açlık şekerim düşmedi maalesef insülin başlayacağız
donovan26 Melike-61 107-110 arası aslında 28. Haftada 103lerdeydi 30. Haftaya girmek üzereyken 110 lara çıktı. 28-30 arası pik yapıyormuş öğrendiğim kadarıyla 32. Haftada düzene giren düzelen de var
Melike-61 donovan26 benim açlık şekerim 116-120 arası oluyor tokluk şekerim 127 130 çıkıyor 26+2 deyim ama benim hamilelik olmasada şekerim hep sınırda