Selen3434 Bu hastanelerin Doğum paketleri ve ücretlerini öğrendim,içinizde bu hastanelere gidip memnun kalan var mı
beyzzsenturkkk Selen3434 kurtköy ersoyda esra aydına şahine gittim hem ilk kızımda hemde bu gebeliğimde ve çok memnundum su an maddiyattan ötürü gidemiyorum ama o kadının doğurtmasını herşeyden çok isterdim
fasulye3 Selen3434 fiyatlar nasıl acaba çünkü Ersoy gayet iyi başarılı bir hastane ama şifa için aynı şeyi söyleyemiyeceğim 2022 yılında komşum sezaryen amaliyatında vefat etti ve hastane ile davalık oldular hatta ismi şifa hastanesi idi sonrasında yönetim vs değişti Hayat Şifa oldu
nazvarisli beyzzsenturkkk bende Esra hocada takipliyim 38+2 siz normal mi doğurdunuz sezeryan mı acaba ?
Selen3434 fasulye3 her hastane paketi yapmış kendilerine göre tüm test ve muayene ücretlerini içeren paketi ersoyda 90 bin
beyzzsenturkkk nazvarisli 38+6 da devlet hastanesinde normal doğurmustum 3 sene önce. şu an 28+ kaçım göremiyorum uygulama güncellenmis su an esra hanıma gidemiyorum
neym Ben de ilk başta tavsiye üzerine ersoydaki esra hanıma gitmiştim ilk başta iyiydi ama sonra memnun kalamadım doktorumu değiştirdim. Ersoyda ümmühan hanımı da çok övüyolar fiyatlar da diğer hastanelere göre daha uygundu