cagloss meryys inşallah bende cok teşekkür ederim. Hayir doktorum hiçbir sorun olmayacağını söylemişti. 10 gun falan üst üste olsa sıkıntı olabilir belki ama 4 5 günden bi sikinti olacağını sanmıyorum. Bende olmadı yani
cagloss meryys hatta fotograf yukleyeyim örnek olarak. Mesela burda 12 ve 13 ünde pik olmuş 14 ünde ise çatlama. Biz 12 sinden başlayıp 15 ine kadar derlendirdik. Önemli olan catlamayi kaçırmamak.
parla94 meryys övülasyon silikleşmeye başlayınca çatlamış demek. o günle birlikte değerlendirin. yani pikten silikleştiği güne kadar, silikleşen gün dahil
meryys parla94 Esma006 aybikd cagloss ebrudefnee Sanırım dün pik gördükten sonra çabuk çatladı çünkü birkaç saat sonra ağrım başladı kasıklarim ağrıdı. Bugünde siliklesti 😊😊 ebrudefnee
ebrudefnee meryys evet muhtemelen dün çatlamış olabilir ama her ihtimale karşı bugünde değerlendirebilirsiniz çünkü 12-24 saat etkisi oluyor ya
meryys parla94 Dün akşam 10 gibi iliski oldu bakalimm bugun biraz zor gibi kayinvalidemlerde olacağız 😅
meryys bebegimle_ben Tam o kontrol kadar koyu olması mı lazım sizce Evet evet degerlendirdik 26sinda zaten kasık ağrım vardı aksam çatladı herhalde 20,22,24,26,28 i değerlendirdik
bebegimle_ben meryys super canim eger bunlari yaptiysan pik gectiyse dpo 1 diye saymaya basla pik gununden sonraki gunde yani hamilelik testi icin canim