eminemirr hd_d günümüz aynı bende 22+5 oldum ❤️ bazen uzun saatler hareket etmeyebiliyor uyuyor sanırım benimde dün randevum vardı herşey yolunda dedi doktorum bazen çok hareketli oluyor bazen saatler geçiyor tık yok
hd_d eminemirr Evett ya oyleymis cidden 2 gun hareketlerini hissetmedim hissetmeye basladm simdide hic durmuyo ama iste daha dogmadan yukleniyo annelik
_Umayinannesi miniginannesi__ şimdi çıktık detaylı usg den. çok şükür bir sıkıntı yok herşey yolunda 22+3 466 gr 25 cm bır el yüzünde bir el ensede keyfine bakıyordu bizim kız🫶🌸🧿
1ogrencianne hd_d ilk gebeliğimde olmuştu 22. Haftalardaydım 2 gün hiç hissetmemiştim sonra hissettim. Doktora sormuştum bu durumun normal olduğunu söylemişti
miniginannesi__ _Umayinannesi ay maşallah çok sevindim sağlıkla gelsin 🥰🥰 bir sonraki randevuna şeker yüklemesi yapcaz aç gel dedi mi
hd_d _Umayinannesi Ay sükür çok iyimis halaaa uyyoo benmkiii hahaha🤣 doktor baya saalladi karnimi net yüzünü görmek icin uyanmadi beyfendi🤣🤣
_Umayinannesi hd_d beni birgün önce hastaneden aradılar karnınız tok ve mesane boş muhakkak çikolata yiyin dedıler. uyanıktı bişeyler yıyor gibi dudaklarını oynatıyordu
_Umayinannesi miniginannesi__ detaylıyı yapanla kendı doktorum ayrıydı. detaylıda normal herseyıne bakıldı vs raporu verdı çıktım. kendı doktorum 17 martta randevu verdı o zaman hem şeker yüklemesi hem kan uyuşmazlığı iğnesi hemde kontrolümüz olcak aynı güne denk getirelim tekrar tekrar gelmiyim diye.
hd_d kimchikimdi Gittim askmm çokkk şükür gayett iyi miniğim sordum bir sikinti var mı diye birsey gormedim dedi oylelikle geri geldmm🥹🧿❤️
miniginannesi__ _Umayinannesi benimde 17 martta randevum, bir gece önceden 10dan sonra yemek yeme dedi 8 buçukta hastanede olacakmışım